Linda Baarslag - Stimuland

Linda Baarslag

erfcoach, landbouw

Werken aan een leefbaar platteland

Ze is graag de spin in het web, die de juiste draadjes met elkaar verbindt en het overzicht houdt. Toen Linda in de zomer van 2020 de vacature van Stimuland zag, was ze direct enthousiast! In deze functie komen namelijk haar brede interesse in het platteland én de verbindende factor samen.

Linda is opgegroeid in kleine dorpjes in Salland en woont nu met haar gezin in een klein dorp in het buitengebied van Bathmen. Mede daardoor heeft Linda een brede interesse in de agrarische sector en alles wat te maken heeft met het platteland.
Na haar studie Dierwetenschappen is ze aan de slag gegaan in de productontwikkeling van voeders voor jonge dieren, specifiek biggenvoeding. Daarnaast heeft ook de maatschappelijke impact van de projecten, een rol gespeeld in de overstap naar Stimuland. Linda vindt het fijn om de praktijk in de gaan om de situatie zelf te kunnen bekijken.

Ze ziet het dan ook als een mooie uitdaging om samen met het team van Stimuland, te werken aan een leefbaar en vitaal platteland! Dat doet ze o.a. als kenniscoördinator voor het Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw (DPA), bestuursondersteuner voor de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) kring Midden-Nederland en als erfcoach.