DPA Winterprogramma 2023

30 januari 2023

Het winterprogramma 2023 is bekend! Het DPA nodigt u uit voor deze fysieke regio-overstijgende winterbijeenkomsten. U kunt zowel als ondernemersgroep of als individuele teler uit deze groepen deelnemen. Ook de toekomstige generatie is meer dan welkom om aan te sluiten!

Winterbijeenkomsten

We nodigen u graag uit voor een aantal winterbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om dieper in te gaan op de thema’s ‘De waarde van bodemkwaliteit’ en ‘De schakels van Integrated Crop Management (ICM) toegepast’. Daarnaast is de winterbijeenkomst ook bedoeld om bij te praten met de leden van uw groep en met leden van andere groepen. Wij zorgen voor interessante gastsprekers, een rondleiding en natuurlijk sluiten we de bijeenkomst af met een borrel. U kunt deelnemen met uw ondernemersgroep maar ook als individuele teler. Alle bijeenkomsten zijn van 14.00 tot 17.00 uur met inloop vanaf 13.45 uur.

Het derde thema, alternatieve teelten, is behandeld tijdens de webinar van DPA, BO Akkerbouw en Nieuwe Oogst. Deze is hier terug te kijken.

De officiële uitnodiging is ook gestuurd via WhatsApp. Ter kennisname delen wij alvast het onderstaande overzicht met u, mocht u alvast een plekje willen reserveren dan kunt u zich opgeven door te mailen naar: dpa@bo-akkerbouw.nl.