Inez Satter

Projectmanager

Inez is geboren en getogen in het dorp Zalk, waar de liefde voor de natuur en het plattelandsleven is ontstaan.  Ze zet zich als projectmanager in voor de bevordering van leefbaarheid en participatie op het platteland.

Projectmanager leefbaarheid & participatie
LEADER coördinator Noord-Overijssel
Initiatievencoach Noordwest-Overijssel
Meer weten

Liefde voor de natuur en het plattelandsleven

 

De passie van Inez voor verhalen en culturen hebben ertoe geleid dat ze geschiedenis studeerde aan de universiteit in Groningen. In haar vrije tijd wandelt ze graag langs de IJssel of leest ze een goed boek. ‘Een aantal jaren heb ik met veel plezier in de stad gewoond maar toch mistte ik de rust, de ruimte en vooral het omkijken naar elkaar. Nu ben ik weer terug in mijn geboortedorp en elke dag geniet ik ervan. Ik gun het anderen om zich ook thuis te voelen op het platteland. Daarom zet ik mij met veel plezier in om de leefbaarheid van het platteland te versterken, zodat we er samen nóg meer van kunnen genieten.’

Projectmanager leefbaarheid & participatie

Inez heeft een divers takenpakket, waarbij ze zich met name als projectmanager inzet voor de bevordering van leefbaarheid en participatie op het platteland. Ze is een kei in het organiseren en coördineren van evenementen. Zo heeft zij onder andere verschillende Fondsenfestivals georganiseerd en was de hoofd coördinator van De Groene Karavaan voor de provincie Overijssel.

Ondersteunen van lokale initiatieven

Daarnaast ondersteunt ze diverse programma’s binnen de provincie Overijssel en is samen met Linda Baarslag LEADER coördinator. Hierbij ondersteunt zij lokale initiatieven en is ze eerste aanspreekpunt voor mensen die een projectidee hebben waarvoor ze een LEADER-subsidie willen ontvangen. ‘We gaan samen om tafel om meer te horen over het idee, te beoordelen hoe ver het idee is en om te adviseren over de te nemen vervolgstappen’.