Suzanne Harink

Bestuurssecretaris & Sr. Projectmanager

Suzanne is geen ‘stilzitter’ zo blijkt uit de verschillende vrijwillige (bestuurlijke) functies die ze door de jaren heen al (heeft) vervuld. Met haar dienstverlenende instelling en inhoudelijke kennis, haar gevoel voor (politieke) verhoudingen en nuchtere efficiënte aanpak zet ze zich dagelijks in als onze bestuurssecretaris.

Ondersteunding directeur-bestuurder, RvT en MT
Beleidsmatige, organisatorische en juridische vraagstukken.
Projectmanager overheid en agrarische sector
Meer weten

‘Houd de gemeenschapszin levend’

 

Suzanne groeide op in Oele, een hechte buurtschap bij Hengelo (OV), en verhuisde vanwege de liefde naar de Borkeld, ook een buurtschap maar dan bij Holten. ‘Beide buurtschappen zijn hecht en er wordt regelmatig van alles georganiseerd om de gemeenschapszin levend te houden. Daarnaast doet ze al sinds haar 15e aan touwtrekken en was ze onder andere medeorganisator van het wereldkampioenschap 2022 in Holten.

Efficiënt organiseren met gevoel voor (politieke) verhoudingen

‘Het is zo belangrijk dat er in lokale gemeenschappen activiteiten georganiseerd worden. Vooral omdat er in dergelijke buurtschappen geen voorzieningen meer zijn. Het spreekt me dan ook aan dat Stimuland zich sterk maakt voor sociale cohesie en het vitaal en toekomstbestendig maken/houden van plattelandsgemeenschappen.’

Suzanne ondersteunt als bestuurssecretaris onze directeur-bestuurder, het managementteam en de Raad van Toezicht en houdt zich bezig met bestuurlijke, beleidsmatige, organisatorische en juridische vraagstukken. ‘Ik heb een brede maatschappelijke interesse en zorg er graag voor dat een organisatie soepel draait en dingen geregeld worden. Daar haal ik plezier en voldoening uit’.

Daarnaast is Suzanne senior projectmanager voor diverse projecten, zoals de K80. Een netwerk van kleine en krachtige gemeenten in Nederland, dat in 2020 werd opgericht.