Geslaagd webinar Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw

21 december 2020

BO Akkerbouw en Stichting Stimuland  organiseerden samen met kwartiermaker Matthé Elema een webinar over het Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw.

Het webinar werd dinsdag 15 december 2020 uitgezonden. Linda Baarslag van Stimuland kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst waarin de organisatie van het praktijknetwerk, evenals de rol van het centraal loket zijn besproken. Het webinar is terug te kijken via deze link: via https://youtu.be/KIEXbgzOXOw.

Ook vindt u hier een Q &A met veel gestelde vragen, waarin u o.a. de antwoorden op de vragen die tijdens het webinar zijn gesteld kunt terug vinden.

Heeft u naar aanleiding van dit webinar nog vragen? Of wilt u meer informatie over deelname als telergroep aan het netwerk?

Dan kunt u contact opnemen met Linda Baarslag, projectmanager bij Stimuland en kenniscoördinator van het praktijknetwerk akkerbouw (lbaarslag@stimuland.nl |06 – 82 16 14 93). U kunt zich bij haar ook aanmelden voor toezending van een voortgangsbericht, dat periodiek wordt rondgestuurd.