Bedank een vrijwilliger in Gelderland

23 november 2021

De Provincie Gelderland wil vrijwilligers bedanken want ze zijn van onschatbare waarde. Vrijwilligers zijn overal en vaak op veel verschillende manieren actief. Dat kan structureel zijn of juist bij een eenmalig evenement. In alle gevallen zijn ze even belangrijk, want juist door die vrijwillige inzet draaien hele verenigingen en dorpen.

De provincie geeft 100 bedankjes weg aan Gelderse vrijwilligers. Laat weten wie volgens jou de ultieme vrijwilliger is en geef deze persoon op via www.gelderlandbedankt.nl. Dit kan uiterlijk tot 1 december 2021. De vrijwilliger ontvangt dan een leuk bedankje op 7 december, de Nationale Vrijwilligers dag, met een persoonlijke boodschap van jou.

De actie is onderdeel van de campagne ‘Gelderland Bedankt!’, een initiatief vanuit de provincie Gelderland. Een filmploeg reist met de Bedank Bank langs zeven initiatieven in de provincie waar het initiatief zelf én een speciale vrijwilliger in het zonnetje worden gezet. Kijk hier voor de video’s.

De partners van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland voeren dit project uit in opdracht van de Provincie Gelderland. Stimuland ondersteunt Plattelands Jongeren Gelderland (PJG), één van de partners van de Leefbaarheidsalliantie. Bij vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met projectleider PJG, Mirjam Arends, via E: mirjam.arends@pjgelderland.nl of M: 06 – 13 48 84 72.