Agro-Carrousel: Leren van elkaar

Ben je agrarisch ondernemer en wil je vrijblijvend kennis opdoen over actuele en toekomstgerichte onderwerpen? Ben je benieuwd naar ervaringen van collega-ondernemers en wil je je netwerk verbreden? Bezoek dan de Agro-Carrouselbijeenkomsten die wij, in samenwerking met diverse organisaties, experts organiseren. De bijeenkomsten zijn gratis en worden door het hele jaar als in een carrousel georganiseerd. Je kunt ‘in- en uitstappen’ wanneer je wilt.

Actuele en toekomstgerichte onderwerpen

Als agrarisch ondernemer komen er veel uitdagingen en opgaven op je af. Denk aan klimaatverandering, herstel van biodiversiteit, eiwittransitie, bodemgezondheid en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Om deze uitdagingen aan te kunnen gaan, en om te kunnen vernieuwen en verduurzamen, is de Agro-Carrousel heel waardevol. Tijdens iedere bijeenkomst staat een actueel en toekomstgericht onderwerp centraal en wordt deze van verschillende kanten belicht.

Kennis en ervaring delen

In de Agro-Carrousel sta je als agrarisch ondernemer centraal. Vaak zijn we te gast bij een collega-ondernemer die zijn kennis en ervaring rondom het onderwerp deelt. Waarom heeft hij of zij bepaalde keuzes gemaakt en hoe zijn de ervaringen? Daarnaast delen één of meer experts verdiepende informatie en inzichten over het betreffende onderwerp. We gaan met elkaar in gesprek, leren van elkaar en er is gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onder andere erfcoaches, advies- en kennisorganisaties.

De Agro-Carrousel is dus bedoeld om op een laagdrempelige manier te informeren en te inspireren. Heb je zelf een idee voor een Agro-Carrousel? Of wil je er op een andere manier aan bijdragen? Neem dan contact op met Stimulander Diane Stap.

Heb je vragen, of wil je graag eens van gedachten wisselen over de Agro-Carrousel?

Neem contact op met Stimulander Diane Stap