Wij gaan verhuizen

27 februari 2024

Met ingang van 1 april gaan we van Vilsteren verhuizen naar de Mr. Green Boutique Office in Klarenbeek. Waarom? Dat vertelt onze directeur Ingrid Jansen. ‘In Vilsteren zitten we in een pand dat verbonden is aan de parochie van Vilsteren. Het is een prachtig monumentaal pand, maar in de afgelopen jaren stegen de (energie)kosten flink. Daarnaast maakten we steeds minder gebruik van de kantoorruimte omdat we meer flexibel zijn gaan werken. Vanwege deze ontwikkelingen hebben we besloten om de huur in Vilsteren op te zeggen. Al was dat eerlijk gezegd wel met pijn in ons hart, omdat we erg verknocht zijn aan de prachtige landelijke omgeving en Vilsteren toch ook wel bij Stimuland hoort.’

Duurzaam en inspirerend

‘Wij zijn op zoek gegaan naar een passend, efficiënt en duurzaam alternatief en hebben dat bij Mr. Green gevonden. Mr. Green kijkt op een andere manier naar het kantoor en biedt organisaties een alternatief voor langlopende huurcontracten. Je betaalt alleen voor de collega’s die daadwerkelijk op kantoor zijn en de vierkante meters die je daadwerkelijk gebruikt met flexibele memberships. Daarnaast heb je altijd en op al hun locaties toegang tot een inspirerende werkomgeving met optimale faciliteiten die bijdragen aan meer werkplezier en productiviteit. Dit concept past helemaal bij onze huidige manier van flexibel werken waarbij onze medewerkers zelf bepalen hoe ze hun dag indelen en waar ze willen werken. Dat kunnen we met de werkomgeving bij Mr. Green maximaal faciliteren’, legt Ingrid enthousiast uit.

Middenin het landelijk gebied

Klarenbeek is een pittoresk dorp midden in het groen, in de provincie Gelderland. De keuze voor Klarenbeek als hoofdlocatie is logisch volgens Ingrid: ‘Dagelijks zetten wij ons in voor een vitaal, leefbaar en toekomstbestendig platteland en daar past een groene, inspirerende en representatieve kantoorlocatie bij. De locatie van Mr. Green in Klarenbeek is een groene, duurzame kantoorlocatie midden in het landelijk gebied. Daarnaast past verhuizen naar een andere provincie ook bij onze ambitie om ons werkgebied uit te breiden. Natuurlijk blijven we actief in de provincie Overijssel want daar liggen onze toch onze roots’, zo sluit Ingrid af.

Het nieuwe bezoekadres van Stimuland wordt met ingang van 1 april 2024:

Stichting Stimuland

Oudhuizerstraat 31

7382 BS Klarenbeek

info@stimuland.nl

Heb je vragen, of wil je graag meer informatie over onze verhuizing?

Neem contact op met Stimulander Suzanne Harink