Van idee naar werkelijkheid

25 november 2019

Het Ondernemershuis Vechtdal helpt lokale agrarische ondernemers om hun idee om te zetten naar realiteit. Stimuland is één van de partijen waar het Ondernemershuis mee samenwerkt.

Projectmanager van Stimuland Birgit Albersen vertelt wat ze doet voor Ondernemershuis Vechtdal: Als adviseur agro & food help ik (innovatieve) agrarische ondernemers met uiteenlopende vraagstukken. Het is hartstikke interessant om te merken wat er leeft aan innovatieve ideeën onder de agrarische ondernemers van het Vechtdal! Ik leg verbindingen met de aangesloten partners en gemeenten om deze ideeën een stap verder te brengen.’

Daarnaast organiseert Ondernemershuis Vechtdal ook bijeenkomsten waar informatie en kennis wordt gedeeld. Zoals komende vrijdag 29 november de Open Dag bij project HOOI 2.0. Een goed voorbeeld van een agrarisch ondernemer die in 2015 kwam met een baanbrekend idee, dat nu werkelijkheid is geworden dankzij onder andere Stimuland en het Ondernemershuis Vechtdal.

De missie van het Ondernemershuis is verbinden, verbreden en versnellen. Om zo de kansen, mogelijkheden en uitdagingen vanuit eigen kracht om te zetten in zakelijk succes. Samenwerking vanuit het Ondernemershuis draagt daarmee actief bij aan een vernieuwde en versterkte regionale economie. De adviseurs zetten hun expertise, kennis en kunde in de meeste gevallen kosteloos in. Want het Ondernemershuis opereert zonder winstoogmerk. Het idee is dat als het goed gaat met de ondernemers in de regio het ook goed gaat met de economie in het Vechtdal.

Heb je een idee voor je eigen bedrijf en wil je advies of denk je erover om ondernemer te worden? Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Birgit Albersen

M: 06-83 52 51 16

E: birgit@ondernemershuisvechtdal.nl

www.ondernemershuisvechtdal.nl