Spreekuur voor sport en maatschappelijke initiatieven in MFC De Zuidwester in Steenwijk

11 februari 2020

Heb je een plan om jouw buurt te verbeteren op het gebied van sport, groen of samenleving en wil je ondersteuning of advies? Kom langs op het spreekuur van de 4D-makelaar van Stimuland, Sportservice Overijssel en de provincie Overijssel op donderdag 27 februari 2020 van 09.00 tot 13.00 uur in MFC De Zuidwester in Steenwijk. Aanmelden kan via info@stimuland.nl.

Fondsen en ondersteuning
Wil je weten of jouw idee in aanmerking komt voor subsidie of heb je feedback nodig? Kom naar het (sport)spreekuur. Wij kunnen je verder helpen.
Experts op het gebied van sport, bewegen en maatschappelijke initiatieven geven tijdens het spreekuur advies en denken mee om jouw plan te verbeteren.

Klaar voor een volgende stap
Sinds de start heeft 4D-makelaar Rienke Vedders-Dekker veel initiatiefnemers gesproken en verder geholpen. “Of het nu gaat om een initiatief dat nog in de kinderschoenen staat of  dat klaar is voor een volgende stap. Iedereen met een plan voor de verbetering van zijn of haar leefomgeving kan een beroep op mij doen. Ik heb toegang tot een groot netwerk bestaande uit professionals, andere initiatiefnemers, LEADER-coördinatoren, ambtenaren en collega 4D-makelaars.”

Aanmelden
Aanmelden voor het 4D-spreekuur en/of sportspreekuur kan door jouw vraag te sturen / je aan te melden via info@stimuland.nl. We spreken dan gezamenlijk een tijdstip af op donderdag 27 februari a.s. in De Zuidwester.

Durven, delen, denken en doen
De 4D-makelaars zijn onderdeel van de 4D-aanpak die Stimuland voor de provincie Overijssel ontwikkelde. 4D staat hierbij voor durven, delen, denken en doen. Met deze aanpak kunnen maatschappelijke initiatieven tot bloei komen en is er bovendien meer geld beschikbaar voor de initiatieven zelf. In het uitvoeren van de aanpak werken de 4D-makelaars nauw samen met partners op het gebied van onder andere zorg & welzijn, natuur, sport en cultuur. Meer informatie over de 4D-aanpak en de contactgegevens van de 4D-makelaars is te vinden op www.stimuland.nl/4D.