#OVPONTOUR

30 november 2020

Geen groot evenement met maar één winnaar en een grote prijs. De Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) ziet er heel anders uit dit jaar. Om zo veel mogelijk mensen te bedanken voor hun vrijwillige inzet heeft de provincie Overijssel samen met Vosvi en Stimuland besloten om in elke gemeente drie vrijwilligers (of organisaties) in het zonnetje te zetten. Tot en met de dag van de vrijwilliger 7 december zullen de uitreikingen coronaproof plaatsvinden.

De meeste uitreikingen worden gedaan door statenleden maar ook gedeputeerde Roy de Witte reikte vrijdag in Tubbergen drie prijzen uit. Kristel Trimbos, Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland ging mee op pad. ‘Als sociaal werker Vrijwillige Inzet ben ik erg blij met deze provinciale waarderingsprijs. We kunnen hiermee de vrijwilligers tonen dat wat zij als persoon of organisatie betekenen voor de inwoners van de gemeente Tubbergen enorm gewaardeerd wordt. Zo leuk om te zien dat deze waardering dan ook echt bij de prijswinnaars gevoeld werd, dat hebben ze dik verdiend!’

Onze samenleving draait op mensen, die vaak onzichtbaar heel belangrijk werk doen.  Meer weten? Check #ovpontour of neem contact op via info@stimuland.nl of bel met Lucie Otten M 06 – 13 48 85 79 . De OVP is een samenwerking van provincie Overijssel, Stimuland, Vosvi en de plaatselijke vrijwilligersorganisaties.