Onderzoeksprojecten BO Akkerbouw 2022

04 februari 2022

Deze nieuwe onderzoeksprojecten starten in 2022 én zoeken akkerbouwers in de begeleidingscommissies.

Enthousiaste akkerbouwers gezocht voor begeleiding onderzoek
BO Akkerbouw is op zoek naar enthousiaste akkerbouwers voor begeleidingscommissies van nieuwe onderzoeken. De blik vanuit de praktijk is voor ons van grote waarde. Het helpt onderzoekers om de juiste richting te kiezen. Voor u kan het interessant zijn om nieuwe kennis op te doen. Het gaat om de volgende projecten:

Op de website van BO Akkerbouw vindt u meer informatie over deze projecten. Als u het project aanklikt, komt u direct bij de juiste pagina.

Hoeveel tijd kost het?
Het verschilt per project hoe vaak de begeleidingscommissie bij elkaar komt en of dit fysiek of digitaal plaatsvindt. Meestal komt de commissie twee tot drie keer per jaar bijeen. Van tevoren krijgt u een agenda opgestuurd. Uw rol is om tijdens de bijeenkomst kritisch mee te praten en denken. Buiten de bijeenkomsten zelf kost het u weinig tot geen tijd.

Onkostenvergoeding
BO Akkerbouw stelt een onkostenvergoeding beschikbaar van € 140,- per dagdeel plus een kilometervergoeding van € 0,19 per km of OV-vergoeding.

Heeft u interesse om deel te nemen aan een begeleidingscommissie van één van de bovengenoemde projecten? Neem dan contact op met Lotte van Dueren den Hollander, Coördinator Kennis bij BO Akkerbouw | E: vanduerendenhollander@bo-akkerbouw.nl | M: 06-25120176.