Meld je nu aan voor symposium HOOI 2.0

04 februari 2020

De agro & food-sector staat voor grote maatschappelijke opgaven. Er is sprake van een transitie naar meer circulaire productiesystemen. Stimuland wil samen met agrarische ondernemers en hun omgeving werken aan een duurzame landbouw met eerlijke prijzen voor de boer en een gevarieerd en natuurrijk platteland. Een andere manier van hooi bewerken past daar uitstekend bij.

Met een innovatieve methode uit Zwitserland is het mogelijk om superkwaliteit ruwvoer te maken. Met hoogwaardig eiwit van eigen land en dus een perfect voorbeeld van kringlooplandbouw.

Afgelopen jaar is er een geslaagd pilotproject uitgevoerd in Overijssel. Om ervaringen en kennis te delen organiseren provincie Overijssel en Stichting Stimuland op donderdag 13 februari 2020 een symposium rondom deze innovatieve methode van hooibouw.

Op dit symposium worden praktijkervaringen van veehouders die hier al mee werken gekoppeld aan onderzoeksresultaten en marktkansen.

Wilt u meer informatie? Kijk deze video of neem contact op met Harry Roeterthroetert@stimuland.nl  of 06 13 48 91 10. Aanmelden voor het symposium kan via: www.stimuland.nl/hooi