Maak kennis met onze nieuwe collega Leonie Hemme

06 juni 2023

Maandag 1 mei was voor Leonie Hemme de eerste officiële werkdag bij Stimuland als assistent controller. Onze organisatie groeit en daarom zijn we blij dat Leonie verschillende uitvoerende taken met betrekking tot de financiële administratie op zich neemt. Voor ons voelt Leonie al niet meer als een nieuwe collega, maar we stellen haar wel graag even voor.

Na haar studie Bedrijfseconomie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle werkte Leonie op de financiële administratie van verschillende organisaties. Omdat ze toe was aan meer uitdaging in haar werk en ruimte om zich verder te kunnen ontwikkelen, ging ze dit voorjaar op zoek naar een nieuwe baan. ‘Die baan vond ik bij Stimuland’, vertelt Leonie met een brede glimlach. ‘Als assistent controller ben ik inmiddels aan de slag met verschillende taken en ondersteun ik onze controller Frank.’

In haar vrije tijd vindt Leonie het leuk om naar muziek te luisteren en naar concerten te gaan. ‘Mijn muziekkeuze zou je iets alternatiever kunnen noemen. Ik houd namelijk erg van symfonische metal zoals de band Nightwish en van Keltische Folkmuziek’, legt ze haar muzieksmaak uit. ‘Verder speel ik al jaren dwarsfluit in onder andere een dwarsfluitensemble. Het is erg leuk om iedere twee weken samen muziek te maken’, klinkt het enthousiast.

Leonie is opgegroeid in Schoonebeek en woont inmiddels in Gramsbergen. ‘Het dorpsleven en het platteland ken ik dus van jongs af aan en ik voel me er thuis. Verder heb ik vrijwilligerswerk met de paplepel ingegoten gekregen’, klinkt het gekscherend. ‘Zo ben ik een aantal jaren als vrijwilliger betrokken geweest bij het multifunctionele centrum van Schoonebeek.’  Dat alles bij elkaar verklaart volgens Leonie ook waarom Stimuland bij haar past. ‘Het is een groeiende en dynamische organisatie en ik vind het leuk dat de functie assistent controller nieuw is binnen Stimuland. Ik kijk er naar uit om in samenspraak deze functie verder uit te bouwen en kritisch te kijken naar bestaande financiële processen en of die efficiënter kunnen’, besluit ze enthousiast.

Heb je vragen, of wil je graag eens van gedachten wisselen?

Neem contact op met Stimulander Leonie Noppers