Maak kennis met nieuwe collega Merel Bakhuizen

05 juli 2022

Ze verruilde haar baan als ergotherapeut in een ziekenhuis voor het ondernemerschap en vindt dat de beste keuze die ze gemaakt heeft. Merel Bakhuizen specialiseerde zich in marketing en projectcommunicatie en vanaf deze week versterkt ze het team van Stimuland waar ze zich zal zich inzetten voor marketing, communicatie en participatie.

Merel begint met veel enthousiasme aan haar avontuur binnen Stimuland. ‘Organisaties met maatschappelijke impact, zijn vaak nog te bescheiden over hun eigen meerwaarde. Ik kijk er naar uit om Stimuland en haar samenwerkingspartners te helpen een groter podium te geven!’

Binnen haar functie zal Merel zich gaan richten op het introduceren van een strategisch marketingbeleid. Dit doet ze voor Stimuland zelf, maar ook voor diverse klanten en samenwerkingspartners. Daarnaast gaat ze aan de slag met de organisatie van projecten op het gebied van leefbaarheid en participatie.

Merel heeft een diverse achtergrond, ze is opgeleid als ergotherapeut maar besloot om voor zichzelf aan de slag te gaan. Ze startte met Muziek voor je brein, volgde een post-hbo opleiding projectmanagement en specialiseerde zich in marketing en communicatie. Als Merel een moment rust heeft verlaat ze haar stad Arnhem en is ze te vinden op een van de vele landgoederen in Gelderland.