Kerstgroet

19 december 2019

Het einde van het jaar nadert en dat is altijd een moment om terug te blikken. Als Stimuland hebben we veel goede dingen meegemaakt en we kijken dan ook tevreden terug. Er zijn nieuwe enthousiaste mensen in ons team gekomen en we zijn sinds kort kennispartner van Agrio, op deze manier kunnen we onze expertise ook ergens anders kwijt.
Ook zijn er fantastische initiatieven vanuit bewoners gestart door heel Overijssel, met onze ondersteuning en de 4D-makelaars. We hebben ook onze bijdrage en kennis geleverd aan innovatieve projecten en samenwerkingsverbanden. Want dat is waar we voor gaan: een leefbaar en toekomstbestendig platteland.
Samen met u! Of het nu jonge agrariërs zijn of burgers met een goed plan om de leefbaarheid in hun wijk of dorp te bevorderen – samen sta je sterk. U als relatie van Stimuland willen we dan ook hartelijk bedanken voor de samenwerking en u hele fijne feestdagen wensen. We hopen met veel enthousiasme in 2020 van start te gaan, onze plannen liggen al klaar. Tip: let goed op onze volgende nieuwsbrief!