Interessante activiteiten voor akkerbouwers

18 november 2021

Excursie Boerderij van de Toekomst

Vanuit het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer (DAW) is het mogelijk voor een aantal ondernemersgroepen kosteloos op excursie te gaan naar de Boerderij van de Toekomst in Lelystad of één van de satellietbedrijven, in de regio. Dit geeft agrariërs de kans om met onderzoekers te praten over het ondernemen in de nabije toekomst en de verschillende mogelijkheden te bekijken zoals strokenteelt.

Hebben jullie interesse om met jouw ondernemersgroep op excursie te gaan naar de Boerderij van de Toekomst? Laat dit dan weten aan Linda Baarslag (kenniscoördinator DPA) via lbaarslag@stimuland.nl.

 

Masterclass bodem en bemesting

Duik dieper in de wereld van meststoffen, het belang van de verschillende meststoffen voor de groei van de plant, de invloed op de bodem en haar processen of de interpretatie van analyseresultaten. Groen Agro Control heeft aangeboden voor ondernemersgroepen van DPA een masterclass bodem en bemesting te organiseren tegen een gereduceerd tarief voor telers uit DPA. Het doel is dat akkerbouwers bestaande kennis aanvullen met nieuwe (praktische) inzichten over bodem en bemesten.

Is dit interessant voor jullie ondernemersgroep? Neem vrijblijvend contact op met Joke de Geus (j.degeus@agrocontrol.nl) voor meer informatie en een offerte op maat.

Heb jij wel interesse, maar jouw ondernemersgroep niet? Neem ook zeker contact op. Bij voldoende interesse kan er wellicht wat georganiseerd worden of aansluiting bij een andere groep gezocht worden.