Hoe financier ik mijn plan?

12 november 2019

Extra bomen op lege stukken in de wijk, beweegactiviteiten voor ouderen of een leuke training voor vrijwilligers in de buurt. Heb jij ook een goed idee of een leuk voorstel om jouw buurt mooier te maken? Kom dan naar de 4D-karavaan van Stimuland.

Stimuland zorgt er met 4D voor dat jij in contact komt met verschillende partijen, die geld beschikbaar hebben voor mooie maatschappelijke initiatieven. Maak kennis met ons op 19 november 2019 in Oudleusen of 29 november 2019 in Hengelo. Daarnaast kan je ook deelnemen aan een praktische workshop over financiering en hulp bij projecten. Klik hier voor meer informatie en aanmelding voor 19 november en hier voor de 29e. We hopen je te zien, de koffie staat klaar!

De bijeenkomst in Hengelo is onderdeel van de aftrap van een nieuw fonds gericht op maatschappelijke initiatieven: het Twentse Noabers Fonds. Hierin brengen de Twentse Noabers, Leader en 4D kennis, kunde en middelen samen om initiatieven verder te helpen.

Wil je met jouw fonds of subsidie óók bijdragen aan ‘de karavaan’ op 19 en/of 29 november 2019? Neem dan contact op met Renske de Man van Stimuland: M 06 – 83 52 20 21 of mail naar:  | E rdeman@stimuland.nl