Gratis adviesgesprek voor plaatselijke toekomstvisie

19 december 2019

Hulp nodig om jouw dorp, kern, dorpshuis of kulturhus klaar te maken voor de toekomst? Stimuland biedt een gratis adviesgesprek aan tijdens een inloopochtend op de eerste vrijdagochtend van de maand (maar we starten 2020 met de tweede vrijdagochtend van de maand).

Er komt veel af op inwoners en organisaties in dorpen en kernen. Naast de lokale ontwikkelingen hebben we te maken met trends als vergrijzing en ontgroening, met bezuinigingen en met de komst van de Omgevingswet. Is jouw kern of dorpshuis/kulturhus op de toekomst voorbereid? Met een duidelijke, breed gedragen toekomstvisie wordt dat een stuk gemakkelijker.
Bij Stimuland hebben we veel ervaring met de begeleiding van het proces naar een reƫle toekomstvisie, met haalbare, concrete stappen. We weten vaak ook de wegen te vinden naar de financiering voor de planvorming.

Inloopochtend
Heb je vragen of wil je praktisch advies voor jouw specifieke situatie? Kom dan naar onze inloopmorgen op vrijdagochtend 10 januari 2020 van 9.00 tot 14.00 uur in Vilsteren. Als je hiervan gebruik wilt maken, laat dan even weten hoe laat je verwacht te komen, via info@stimuland.nl. Mocht deze ochtend je niet uitkomen, bel dan gerust voor een andere afspraak.