Even voorstellen onze nieuwe stagiair

09 mrt 2021

Mijn naam is Twan Wielink. Ik ben 19 jaar oud en woon in Kampen. Ik loop de komende maanden stage bij Stimuland en ik volg de opleiding Mediamanager (MBO niveau 4) op Landstede. Dat is een driejarige opleiding en ik zit in mijn laatste jaar dus dit is mijn afstudeerstage.

Ik vind het leuk om bij Stimuland stage te lopen, omdat ik graag wat wil leren over de agrarische sector en het platteland. De eerste maand is mij goed bevallen bij Stimuland. In de afgelopen maand ben ik vooral bezig geweest met de Social Media. Wat ik ook heel leuk vind is om bezig te zijn met filmen en het editen van video’s. Ik heb ook al een aantal keer een interview afgenomen. Dit vond ik heel leerzaam om te doen. Vanuit mijn opleiding als Mediamanager hoop ik een bijdrage te leveren aan de communicatie met de doelgroep. Ik hoop dat ik ondanks thuiswerken de organisatie goed leer kennen. Ik kijk uit naar mijn stageperiode!

Met de inzet van Twan hoopt Stimuland op een nog aantrekkelijkere manier informatie te kunnen delen met onze doelgroepen, dat zijn inwoners, boeren, bestuurders en iedereen, die het landelijk gebied in Nederland een warm hart toedraagt. Wij zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste afstudeerders en stagiaires op meerdere gebieden, die zich met ons in willen zetten voor een leefbaar platteland. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@stimuland.nl.