Diane Stap nieuwe adviseur Ondernemershuis voor het Vechtdal

06 juli 2020

Ze is een nuchtere dame met dito werkhouding, zegt ze zelf. ‘Opgegroeid als boerendochter heb ik geleerd om niet alleen te blijven praten, maar vooral te doen! Eerst goed luisteren, niet oordelen en dan in actie komen. Uiteraard met de nodige humor. Tegelijkertijd werk ik ook veel op mijn intuïtie.’

Stichting Stimuland is blij met de komst van Diane als nieuwe collega. Diane studeerde in Deventer Internationale Agrarische Handel en heeft daarna in verschillende facetten van de voedselketen gewerkt. Door deze ervaringen kan zij snel schakelen en verbindingen leggen met én tussen de ‘schakels’ in de voedselketen. De laatste jaren heeft diverse agro & food netwerken begeleid. Recent in Flevoland als projectleider bij het programma Growing Green Proteins; gericht op teelt en verwerking plantaardige eiwitten. Haar expertise op het gebied van Agro & Food kan ze gelijk inzetten als adviseur voor Ondernemershuis voor het Vechtdal.

Het Ondernemershuis voor het Vechtdal zet zich in voor innovatieve (agrarische) ondernemers in de regio. De adviseurs van het Ondernemershuis stimuleren en ondersteunen ondernemers bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en helpen bij het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen.

Stimuland is een onafhankelijke stichting en non-profit organisatie, die zich inzet voor een vitaal platteland door de leefbaarheid van het platteland te bevorderen vanuit bewoners en boeren. De samenwerking tussen beide partijen zorgt voor een nog groter netwerk, een bredere kennisdeling en het verbinden van initiatieven in het Vechtdal.

Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u contact opnemen met Diane via E dstap@stimuland.nl | T 0529 – 47 81 80.