Maak kennis met onze nieuwe collega Brenda Timmerman

We zijn blij dat ons team, met ingang van 1 augustus 2022, versterkt wordt met Brenda Timmerman in de rol van business developer. Binnen deze functie zal Brenda zich bezig gaan houden met de verbreding van onze organisatie door nieuwe kansen en mogelijkheden te zoeken en te creëren, in het bijzonder in Noord-Nederland.

‘Ik heb zelf niet zoveel met de Engelse functiebenaming’, lacht Brenda als we haar vragen om te vertellen wat ze straks bij Stimuland gaat doen. ‘Maar ik kijk er naar uit om in een nieuw werkgebied en met nieuwe mensen aan de slag te gaan. Er is momenteel veel gaande op en rondom het platteland en het is belangrijk om hier zodanig mee om te gaan en op in te spelen, dat we als Stimuland ook op de lange termijn een waardevolle rol kunnen blijven spelen. Daarbij spreekt het me erg aan dat Stimuland een onafhankelijke stichting is, die haar eigen broek op- kan en wil houden door zelf meerwaarde te bieden! Dat zorgt in mijn beleving toch voor een bepaalde kijk op zaken, een belangrijke gedrevenheid en prettige manier van werken’, legt ze enthousiast uit.

Met als achtergrond het eigen akkerbouwbedrijf, gelegen in de Veenkoloniën in Drenthe, en daarnaast een jarenlange bestuurlijke functie binnen het regiobestuur Drenthe van LTO, brengt Brenda gerichte kennis mee. ‘Het is voor mij een bewuste keuze om weer te kiezen voor het werken in een organisatie die dicht bij de agrarische sector ligt. Want ik vind het heel belangrijk om mijn eigen inhoudelijke kennis vanuit ons akkerbouwbedrijf en de bestuursfunctie bij LTO, te delen en in te zetten voor verdere ontwikkeling.’