‘Boerenleven is niet makkelijk, wel vrij’

07 april 2021

Lilian van Uhm is projectmedewerker bij Stimuland en bezig om met haar vriend het melkveebedrijf van haar schoonouders over te nemen: ‘Het word je niet altijd even makkelijk gemaakt, maar je krijgt er ook heel vrijheid voor terug’, zegt ze in het programma Bij Oost van RTV Oost.

Op 25 maart jongstleden was ze te gast om te praten over haar visie op agrarisch ondernemen. In de uitzending van Bij Oost wordt aandacht besteed aan de uitdagingen die de agrarische sector heeft. Benieuwd naar de uitzending? Je kunt de uitzending hier bekijken.
Ook gaf Lilian van Uhm ook een radio-interview. Vanaf minuut 47.22 hoor je hier haar bijdrage.

Als projectmedewerker werkt Lilian onder andere als bestuursondersteuner voor de plattelandsjongeren in Overijssel en Gelderland. Daarnaast is Lilian projectleider van Route 2050. Een project van het Overijssels Agrarisch Jongeren Kontakt (OAJK) in opdracht van de provincie Overijssel. Route 2050 helpt agrarische jongeren in Overijssel om zich klaar te maken voor de toekomst en om een trotse, gepassioneerde boer te kunnen blijven.

Wilt u meer informatie over onze rol als bestuursondersteuner of Route 2050 of wilt u weten wat Stimuland voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Lilian van Uhm via E: lvanuhm@stimuland.nl of M: 06 – 30 18 88 00.