Een project van het OAJK

De wereld om ons heen verandert, zeker de laatste jaren. Een agrarisch bedrijf zag er 30 jaar geleden heel anders uit dan de bedrijven nu. Hoe anders zullen de bedrijven er dan over nog eens 30 jaar uitzien? Wat zijn de mogelijkheden en welke passen bij jou als ondernemer? Hoe kan jij zelf je voordeel doen met deze ontwikkelingen?

Doe mee aan dit project en kom erachter hoe jij jezelf als jonge ondernemer nog red in 2050. Samen met partners Rabobank en SPOAR-Countus gaat stichting Stimuland in opdracht van het OAJK aan de slag met project Route2050. De provincie Overijssel maakt dit project mede mogelijk.

Voor wie?

Ben jij een jonge ondernemer (tussen de 16 en 36 jaar oud), woonachtig in Overijssel, en wil je jouw (aanstaande) agrarische onderneming toekomstbestendiger maken door vanuit je eigen passie een goed bedrijfsplan te maken? Goed! Dan is dit project echt iets voor jou. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan het project, dus twijfel niet en schrijf je snel in.

Wat verwachten we van jou?

Een eigen bijdrage van € 350 exclusief BTW, een tijdsinvestering en een dosis motivatie. Dit bedrag is slechts 25% van de totale kostprijs.

Hoe ziet de planning eruit?

De startbijeenkomst zal plaatsvinden op donderdagmiddag 1 oktober 2020. Begin maart 2021 zullen we het programma gezamenlijk afronden. In de periode van oktober 2020 tot maart 2021 zullen we diverse bijeenkomsten plaatsvinden, zowel collectief als in subgroepen.

Vragen?

Zie deze flyer! Wil je meer informatie neem dan contact op met projectleider Lilian van Uhm, M: 06-30 18 88 00 E: lvanuhm@stimuland.nl.

Route 2050 in de media