Van Salland naar Vechtdal: de Groene Karavaan reist verder

Na twee weken vol natuuractiviteiten in de regio, sloot de Groene Karavaan in Salland af met een infomarkt in Olst. Na de aftrap vanuit het Wilde Stad Café in Deventer, leerden we dat er pasta gemaakt kan worden van veldbonen, ruilden we campingconiferen in voor inheemse struiken en bekeken we het bouwen van huizen door de ogen van een mus. Deelnemers raakten geïnspireerd door nieuwe ideeën en verwonderd over de mogelijkheden en de schoonheid van de natuur om ons heen.

Bekijk hier de leuke terugblik met aanstekelijke video: https://verslaggroenekaravaan.nl/.

 

Door naar het Vechtdal

De Groene Karavaan reist verder en zal vanaf 28 januari 2023 tot en met 11 februari 2023 zijn tenten opslaan in het Vechtdal. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een grandioos programma, gebaseerd op wat er lokaal speelt in de regio. We starten met het Boomfestival op 28 januari 2023 bij de camping Klashorst in Hardenberg. Benieuwd wat er allemaal gaat komen? Houdt dan de website groenekaravaanoverijssel.nl in de gaten.

 

Ideeën of vragen?

Vanuit Stimuland bieden we ondersteuning bij de uitvoering van de Groene Karavaan. Heb je hier ideeën voor, of vragen over? Neem dan contact op met Inez Satter, campaigner van de Groene Karavaan, via 06-82 09 01 95 of isatter@stimuland.nl.