Vacature Senior Projectmanager (32 uur) - Stimuland

Vacature Senior Projectmanager (32 uur)

Wil jij samen met ons team doeners en doorpakkers werken aan projecten met maatschappelijke impact op het platteland? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en verbindende Senior Projectmanager.

Wie zijn wij?

Wij zijn Stimuland, de motor achter een vitaal, leefbaar en toekomstbestendig platteland. Dagelijks werken we samen met actieve inwoners, gemeenschappen, agrarische ondernemers, gebiedspartijen en overheden aan een vitaal, leefbaar en toekomstbestendig platteland. We adviseren en ondersteunen, we jagen aan en versnellen en we creëren vertrouwen en verbinding. Schouder aan schouder bouwen we aan duurzaam evenwicht tussen het welzijn van de plattelandsbewoners, economische ontwikkeling en behoud van natuur en biodiversiteit.

 

Wat ga je doen?

Als senior projectmanager weet je wat er speelt op het platteland en ken je de uitdagende opgaven waar het landelijk gebied mee te maken heeft zoals stikstof, klimaat, biodiversiteit, en ook de brede welvaart. In de (gebieds)processen, projecten en trajecten rondom deze opgaven zijn wij een onafhankelijke sparringpartner, verbinden we beleid met de praktijk, kiezen we voor een gelijkwaardige aanpak en investeren we in vertrouwen voor lokaal eigenaarschap. Bij ons draait alles om de ambities van actieve bewoners en betrokken ondernemers, want zij maken het platteland en daarom staan ze centraal in onze bottom-up aanpak

Als senior projectmanager stuur je dergelijke complexe en grote programma’s, projecten en gebiedsprocessen in verschillende regio’s aan. Je regisseert deze van idee tot realisatie en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en voortgangsbewaking. Ook schrijf je rapportages en ben je verantwoordelijk voor de projectcommunicatie. Je kunt hierbij gebruik maken van de kennis en expertise van je collega’s, waarmee je ook regelmatig samenwerkt in projecten.

Je signaleert kansen en mogelijkheden om beleid en ambities van overheden, gebiedspartijen en particulieren te vertalen naar concrete offertes en projectvoorstellen, om zo bij te dragen aan onze droom; een vitaal, leefbaar en toekomstbestendig platteland. Je bent ons gezicht naar buiten en verbindt diverse opgaven met elkaar. Verder draag je actief bij aan de ontwikkeling van onze eigen organisatie en denk je mee over de manier  waarop we met onze activiteiten maatschappelijke impact kunnen creëren.

 

Wie ben je en wat breng je mee?

  • Je hebt een warm hart voor het platteland en voor de mensen die daar leven en werken.
  • Je bent uitstekend op de hoogte van de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken in het landelijk gebied. Ervaring op het gebied van klimaat-, energie- en/of landbouwtransitie is een pré.
  • Je hebt een goed netwerk in de wereld van ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, landbouw- en natuursector of je bent in staat dat snel op te bouwen.
  • Je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit, bent communicatief ijzersterk, denkt in oplossingen en wilt het best mogelijke resultaat voor onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners realiseren.
  • Je hebt zakelijk inzicht en kunt goede afwegingen maken tussen kwaliteit, tijd, kosten en de projectdoelen.
  • Je toont eigenaarschap en werkt zelfstandig, maar je kunt ook goed met je collega’s samenwerken.
  • Je hebt een relevante, afgeronde HBO+ of WO-opleiding en tenminste vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wat bieden wij jou?

Naast een afwisselende en uitdagende functie, bieden we je veel ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Onze organisatie is dynamisch en groeiende en we houden van doen en doorpakken waardoor geen dag bij ons hetzelfde is. We hebben aandacht voor jouw werk-privébalans, wat onder andere betekent dat je de mogelijkheid krijgt om thuis en flexibel te werken. Het salaris bedraagt tussen de € € 3.403,- en € € 5.671,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week), conform functiegroep 9. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. De aanstelling is voor de duur van één jaar met intentie tot verlenging. Last but not least zit een gezellig en ambitieus team en een inspirerende, energieke en gezonde werkplek bij Mr. Green Boutique Offices bij het pakket inbegrepen.

 

Reageer nu!

Herken je jezelf in deze vacature? Stuur dan uiterlijk 15 april 2024 je cv en motivatie naar onze manager Ontwikkeling, Mirjam Arends via hr@stimuland.nl. Je ontvangt uiterlijk 18 april 2024 een reactie op jouw sollicitatie. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 25 april 2024. Het navragen van referenties kan deel uitmaken van de procedure.

Wil je graag meer informatie over de inhoud van de functie of over de procedure? Neem dan gerust contact op met Mirjam Arends via 06 13 48 84 72 of marends@stimuland.nl. Meer informatie over onze organisatie vind je op onze site.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.