Senior Projectmedewerker (32 uur) - Stimuland

Senior Projectmedewerker (32 uur)

Wil jij samen met ons team doeners en doorpakkers werken aan projecten met maatschappelijke impact op het platteland? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en verbindende Senior Projectmedewerker.

Wie zijn wij?

Wij zijn Stimuland, de motor achter een vitaal, leefbaar en toekomstbestendig platteland. Dagelijks werken we samen met actieve inwoners, gemeenschappen, agrarische ondernemers, gebiedspartijen en overheden aan een vitaal, leefbaar en toekomstbestendig platteland. We adviseren en ondersteunen, we jagen aan en versnellen en we creëren vertrouwen en verbinding. Schouder aan schouder bouwen we aan duurzaam evenwicht tussen het welzijn van de plattelandsbewoners, economische ontwikkeling en behoud van natuur en biodiversiteit.

 

Wat ga je doen?

Als senior projectmedewerker werk je mee aan verschillende soorten projecten in diverse regio’s. Denk hierbij aan het ondersteunen van bewonersinitiatieven, het organiseren van een FondsenFestival, het begeleiden van boerengroepen tot volwaardige (gebieds)coöperaties, of het mee-uitvoeren van een complex gebiedsproces rondom de aanleg van een zonnepark. Je werkt afwisselend in de initiatiefase, de uitvoerings- of afrondingsfase van projecten. Daarbij ga je het veld in, je onderhoudt interne en externe contacten en je verzorgt de projectcommunicatie. In een team met enthousiaste collega’s werk je samen aan onze droom; een vitaal, leefbaar en toekomstbestendig platteland. Verder draag je actief bij aan de ontwikkeling van onze organisatie en signaleer je kansen in de markt.

 

Wie ben je en wat breng je mee?

  • Je hebt een warm hart voor het platteland en voor de mensen die daar leven en werken. Dat motiveert je om bij te dragen aan de ontwikkeling van een vitaal platteland.
  • Je bent breed geïnteresseerd in het sociaal-ruimtelijk domein, denkt in oplossingen en wilt het best mogelijke resultaat voor onze opdrachtgevers realiseren.
  • Je begeeft je makkelijk in het speelveld met verschillende betrokkenen en belangen in het landelijk gebied en vindt het leuk contacten te leggen en te onderhouden.
  • Je hebt een gezonde dosis lef, bent ondernemend en bent in staat om meerdere projecten tegelijk onder handen te hebben.
  • Je werkt makkelijk samen en als het nodig is spreek je anderen aan op hun verantwoordelijkheden.
  • Je hebt een afgeronde, relevante HBO- of WO-opleiding en tenminste 3 jaar werkervaring.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wat bieden wij jou?

Naast een afwisselende en uitdagende functie, bieden we je veel ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Onze organisatie is dynamisch en groeiende en we houden van doen en doorpakken waardoor geen dag bij ons hetzelfde is. We hebben aandacht voor jouw werk-privébalans, wat betekent dat meer of minder uren in overleg bespreekbaar is en je de mogelijkheid krijgt om thuis en flexibel te werken. Het salaris bedraagt tussen de € 2.456,- en € 4.094,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week), conform functiegroep 7. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring.

Last but not least zit een gezellig en ambitieus team en een inspirerende, energieke en gezonde werkplek bij Mr. Green Boutique Offices bij het pakket inbegrepen.

 

Reageer nu!

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan uiterlijk 15 april 2024 je cv en motivatie naar onze adjunct-directeur en manager Programma’s en Projecten, Marijke Hoogeboom via hr@stimuland.nl. Je ontvangt uiterlijk 18 april 2024 een reactie op jouw sollicitatie. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 23 april 2024. Het navragen van referenties kan deel uitmaken van de procedure.

Wil je graag meer informatie over de inhoud van de functie of over de procedure? Neem dan gerust contact op met Marijke Hoogeboom via 06 30 24 32 82 of mhoogeboom@stimuland.nl. Meer informatie over onze organisatie vind je op onze site.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.