Leonie Noppers

Assistent controller

Na haar studie Bedrijfseconomie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle werkte Leonie op de financiële administratie van verschillende organisaties. Die kennis en ervaring zet ze als assistent controller dagelijks in bij de uitvoering van verschillende taken die betrekking hebben op de financiële administratie.

Financiële administratie
Projectadministratie
Meer weten

‘Het dorpsleven en platteland ken ik van jongs af aan’

 

Leonie groeide op in Schoonebeek en woont inmiddels in Gramsbergen. ‘Het dorpsleven en het platteland ken ik dus van jongs af aan en ik voel me er thuis. Verder heb ik vrijwilligerswerk met de paplepel ingegoten gekregen’, klinkt het gekscherend. ‘Zo ben ik een jaren als vrijwilliger betrokken geweest bij het multifunctionele centrum van Schoonebeek.’ In haar vrije tijd vindt Leonie het leuk om naar muziek te luisteren en naar concerten te gaan.  ‘Verder speel ik al jaren dwarsfluit in onder andere een dwarsfluitensemble. Het is erg leuk om iedere twee weken samen muziek te maken’.

Kritisch kijken naar bestaande financiële processen

De uitdaging die de functie van assistent controller biedt, vind ik erg leuk. Ik wil me hierin graag blijven ontwikkelen en gelukkig is die ruimte er bij Stimuland.’ Haar achtergrond en haar ambitie verklaren volgens Leonie waarom Stimuland bij haar past. ‘Het is een groeiende en dynamische organisatie en ik vind het leuk dat de functie assistent controller nieuw is binnen Stimuland. Ik kijk er naar uit om in samenspraak mijn functie verder uit te bouwen en kritisch te kijken naar bestaande financiële processen en of die efficiënter kunnen.’