Twee nieuwe collega’s

25 november 2019

De afgelopen maand verwelkomden we twee nieuwe collega’s in ons team. Lilian van Uhm en Marjanne Teunissen. Lilian gaat zich hard maken voor de plattelandsontwikkeling bij Stimuland en Marjanne is de nieuwe communicatiemedewerker.

Lilian groeide op in een Achterhoeks dorpje, op een paardenfokkerij. Op 18-jarige leeftijd vertrok ze naar de stad. Ze studeerde Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. Vol overgave zette ze zich daarna in voor inwoners van de Utrechtse probleemwijk Overvecht. Met deze ervaring op zak, keert ze terug naar Oost-Nederland.

Marjanne Teunissen is de communicatie- en marketingadviseur bij Stimuland. De mooiste jeugdherinneringen heeft ze aan de boerderij van haar opa en oma in Drenthe. Marjanne studeerde journalistiek en religiewetenschappen, werkte als verslaggever en programmamaker bij de televisie, stond als docent journalistiek voor de klas en schreef voor diverse tijdschriften. Pas geleden heeft ze een boek uitgebracht en een documentaire gemaakt. Overal ziet ze verhalen en ze vindt het een mooie uitdaging om de maatschappelijke rol van Stimuland op verschillende manieren naar buiten te brengen. Op deze manier kan ze de liefde voor het Nederlandse buitengebied én het vertellen van verhalen combineren.