WaardeWijzer: simpel en doeltreffend

9 oktober 2014

U wilt een plan maken. Voor uw dorp. Uw locatie. Uw organisatie. Met een groep mensen. Vijf. Of honderd. En dan het liefst een plan met draagvlak, waar mensen enthousiast over zijn. Een plan dat ook echt uit te voeren is. Juist daarvoor hebben wij de WaardeWijzer ontwikkeld. En die is er nu ook beschikbaar als digitale invulversie!

De WaardeWijzer
De WaardeWijzer is een werkwijze om tot nieuwe, gedragen ideeën te komen. De WaardeWijzer helpt u op weg om deze ideeën om te zetten in een goed plan. Om resultaat te behalen. Aan de hand van vijf stappen maakt u een concreet actieplan. Het invulvel helpt u om niets te vergeten en stimuleert u om creatief te zijn.

Off- en online beschikbaar
Papieren invulvellen voor de twee basisversies WaardeWijzer voor accommodaties en WaardeWijzer voor groepen kunt u kosteloos bij ons opvragen. De digitale invulversies van de WaardeWijzer vindt u op www.stimuland.nl/waardewijzer. Het voordeel van de online versie is dat u meteen een verslag per mail ontvangt. Voor u de WaardeWijzer gaat gebruiken, adviseren wij u we om eerst de voor u relevante handleiding te raadplegen.

Praktische handleidingen
Er is online een handleiding voor initiatiefnemers beschikbaar met praktische tips hoe je het werken met de WaardeWijzer aan kunt pakken en waar je op moet letten. Daarnaast is er ook een verkorte handleiding voor de gespreksbegeleiders die je te zijner tijd gaat inzetten.

Bewezen succesvol
De WaardeWijzer is meermalen in de praktijk gebruikt. De werkwijze maakt deelnemers enthousiast om samen aan de slag te gaan en daarbij de maatschappelijke waarde te combineren met een zakelijke insteek.

Begeleiding nodig?
Met de handleiding is de WaardeWijzer zelfstandig te gebruiken, maar we hebben gemerkt dat veel gebruikers het prettig vinden om enige begeleiding te krijgen – met name de eerste keer dat zij er mee werken. Hiervoor kunt u contact opnemen met (0529) 47 81 80 of mailen naar info@stimuland.nl.

 


« Bekijk alle nieuwsberichten