Vergroot je creatieve denkvermogen: denk als een zebra!

27 maart 2017

In de relatie tussen lokale overheid en burgers is duidelijk dat de tijd van blauwdrukken, vaste patronen en standaardoplossingen voorbij is. Er is meer dan ooit behoefte aan creatieve denkers en doeners. Mensen die durven loslaten, het lef hebben om buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe oplossingen te bedenken. Dat leer je 18 mei 2017 in Wildlands Adventure ZOO Emmen.

In één dag je creatieve denkvermogen vergroten
In een eendaagse training ervaar je op een speelse én systematische manier hoe je je creatieve denkvermogen kunt vergroten. Je leert je eigen denkpatronen herkennen en ontwikkelt nieuwe, zodat je tot nieuwe perspectieven, invalshoeken, ideeën en oplossingen kunt komen die je niet eerder had gezien of ontdekt.

Leren van dieren
In de training leer je van de overlevingsstrategieën van ruim 50 dieren en vergroot je je eigen arsenaal aan creatieve denkstrategieën. Denk als een zebra. Of als een hagedis, of als een pauw, of als een… Je maakt letterlijk kennis met een aantal dieren die model staan voor de strategieën die je kunt aanwenden om praktische problemen aan te pakken.

Waar en wanneer
Waar kun je beter leren van dieren? Juist, in een dierentuin!  Daarom ben je op 18 mei tijdens de training van 09.00 – 16.30 uur te gast bij onze leermeesters in hun eigen habitat: Wildlands Adventure ZOO Emmen.

Kosten en aanmelden
Deelname aan de training bedraagt € 369,00 excl. 21% BTW. Dit bedrag is inclusief de toegang tot het park, de lunch en de THINK LIKE A ZEBRA©-kaartenset plus werkbord. Er kunnen maximaal 20 mensen meedoen, dus geef je snel op! Aanmelden kan via (0529) 47 81 80 of via info@huisvanburgerkracht.nl. Bekijk hier het programma op 18 mei.


« Bekijk alle nieuwsberichten