Subsidiekansen voor agrarische ondernemers

25 maart 2019

De agrarische sector staat voor een aantal stevige maatschappelijke uitdagingen. Als ondernemer weet u dat investeringen in innovatie en verduurzaming belangrijk zijn voor de toekomst. Maar u wilt ook een rendabele onderneming runnen. Daarom is het goed om te weten dat er diverse subsidiemogelijkheden bestaan. Het is echter lastig overzicht te krijgen in het woud aan regelingen en voorwaarden. Stimuland helpt u de mogelijkheden te activeren, met subsidieadvies en  –begeleiding.

Bij Stimuland hebben we veel ervaring met subsidietrajecten. In onze projecten werken we vaak samen met overheden. Deze kennis en expertise wil we ook graag inzetten voor agrarische ondernemers in Overijssel en Gelderland. De projectmanagers van Stimuland weten welke investeringen voor subsidie in aanmerking komen. We kunnen u het hele proces van aanvraag tot vaststelling en begeleiding uit handen nemen.

De projectmanagers van Stimuland die actief zijn op dit terrein hebben zelf een agrarische achtergrond. Daardoor kunnen ze u voorzien van praktisch advies en begeleiding van de subsidieaanvraag. Nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat Stimuland voor u kunt betekenen? Neem dan contact op met Harry Roetert via hroetert@stimuland.nl of 06 – 13 48 91 10. 


« Bekijk alle nieuwsberichten