Stimuland versterkt Ondernemershuis Vechtdal met clustercoördinator Agro & Food

21 juni 2017

Het Ondernemershuis voor het Vechtdal is ruim anderhalf jaar geleden opgericht met als doel ondernemers in het Vechtdal vanuit een onafhankelijke positie te helpen kansen, mogelijkheden en uitdagingen vanuit eigen kracht om te zetten in zakelijk succes. Eén van de speerpunten van het Ondernemershuis voor het Vechtdal is de Agro & Food sector. Hiervoor vervult onze collega Harry Roetert sinds kort de functie van coördinator.

Ondernemen en innoveren

Onderneemt u in het Vechtdal of bent u van plan dit te gaan doen? Hebt u een idee waarmee u uw zakelijke succes wilt vergroten? Het Ondernemershuis voor het Vechtdal helpt u verder met de begeleiding van uw idee tot aan de realisatie. Is mijn idee kansrijk?  Is dit idee innovatief? Wie kan mij verder helpen mijn product te innoveren? Welke subsidiemogelijkheden zijn er? Harry en zijn collega’s van het Ondernemershuis voor het Vechtdal geven u waar mogelijk direct antwoord op deze en vergelijkbare vragen of verwijzen u actief door. 

Samenwerken
Samenwerking is de sleutel naar succesvol ondernemen, maar dan moet je elkaar wel weten te vinden. Daarom heeft het Ondernemershuis voor het Vechtdal een sterke netwerkfunctie en is het een platform voor alle initiatieven en activiteiten die voor u van belang zijn. Tijdens inspirerende bijeenkomsten en laagdrempelige inloopmomenten, ontmoet u als (toekomstige) ondernemer in het Vechtdal collega-ondernemers en kunt u kennismaken met kennis-, onderwijs- en innovatie-instellingen, ook van buiten de regio. Daarmee biedt het Ondernemershuis voor het Vechtdal u de mogelijkheid uw netwerk te vergroten, kennis met elkaar te delen en te ontdekken wat u en uw collega-ondernemers voor elkaar kunnen betekenen. Want samen kunt u meer bereiken en effectiever bouwen aan een economische sterke regio.

Het Ondernemershuis is onafhankelijk
Bij het Ondernemershuis voor het Vechtdal telt slechts één belang: uw succes als ondernemer. U krijgt er een eerlijk, onafhankelijk en transparant advies. Het Ondernemershuis voor het Vechtdal werkt samen met een groot aantal lokale en regionale partners: kennispartners, commerciële partijen en overheden. Zij zetten hun expertise, kennis en kunde in de meeste gevallen kosteloos voor u in. Het Ondernemershuis voor het Vechtdal opereert zonder winstoogmerk.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het Ondernemershuis voor het Vechtdal of heeft u een concrete vraag aan Harry Roetert vanuit zijn rol als clustercoördinator Agro & Food? Neem dan contact met Harry op via  (06) 13 48 91 10 of harry@ondernemershuisvechtdal.nl

 


« Bekijk alle nieuwsberichten