Stimuland breidt uit!

24 februari 2019

Wij hebben ons team uitgebreid met twee collega’s met kennis van en ervaring op het platteland en in de agrarische sector. Riek van der Harst is per 1 februari begonnen als senior projectmanager. Zij richt zich met name op projectontwikkeling, acquisitie en de uitvoering van projecten op het gebied van plattelandsontwikkeling en de agrarische sector. Annemarie Dubbink gaat per 1 maart aan de slag als senior projectmedewerker voor Plattelands Jongeren Gelderland (PJG) en Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (GAJK).

Riek van der Harst
Riek is geboren en getogen in Amsterdam, heeft gestudeerd in Groningen en is van huis uit Fries. Riek werkte lange tijd bij de Rabobank. Na verschillende functies waaronder die van directeur Bedrijven, was Riek de laatste vijf jaar afdelingsdirecteur Sectormanagement Food & Agri bij Rabobank Nederland. Vanuit deze functie stuurde zij een team aan van landelijke sectordeskundigen en projectmanagers met F&A deskundigheid, die de klanten en de accountmanagers in het land ondersteunen met diepgaande kennis van alle relevante sectoren. Met haar team onderhield Riek landelijke netwerken en participeerde ze in diverse grote projecten. Riek weet hierdoor als geen ander hoe de Food & Agri sector in elkaar steekt en voor welke uitdagingen agrariërs staan. En daar profiteren de agrarische en overige relaties van Stimuland nu ook van!

Annemarie Dubbink
Annemarie start op 1 maart bij Stimuland. Na haar studie bestuur- en organisatiewetenschap rondde zij de master bedrijfskunde af. Ze deed een traineeship bij het UWV en ging daarna aan de slag bij Wehkamp. Naast haar taak als lid van het MVO-team, was zij met name bezig met het optimaliseren en stroomlijnen van processen en voorzag ze het management van nieuwe inzichten. Annemarie miste in haar werk vooral de maatschappelijke kant en voelde zich dan ook meteen aangetrokken door de vacature bij Stimuland. Bij Stimuland gaat zij zich met name richten op de ondersteuning van Plattelands Jongeren Gelderland (PJG) & Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (GAJK). Annemarie is naast haar werk voor Stimuland raadslid voor Lokaal Hellendoorn in de gemeente Hellendoorn.

Kennismaken?
Wil je kennismaken met Riek of Annemarie? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met info@stimuland.nl of bel met (0529) 47 81 80.


« Bekijk alle nieuwsberichten