Scan Leefbare Wijken helpt om de leefbaarheid te versterken

9 april 2015

Heeft uw gemeente, dorp of wijk een sociaal of fysiek vraagstuk dat u wilt uitdiepen en waarvoor u tot gedragen oplossingen wilt komen? De Scan Leefbare Wijken biedt uitkomst. Met deze scan brengen de gemeente en haar inwoners de kwaliteit van de leefomgeving in beeld. Vervolgens bedenkt u samen oplossingen om de ervaren leefkwaliteit te verbeteren. De scan is inmiddels op vijf plekken in Overijssel uitgevoerd. We kunnen de scan kosteloos nog op twee plekken uitvoeren. Heeft u interesse? Meld u dan snel! 

Inzicht krijgen
De Scan Leefbare Wijken is ontwikkeld in opdracht van de provincie Overijssel en is te gebruiken voor iedereen die inzicht wil hebben in fysieke en sociale vraagstukken in een wijk of dorp. Stimuland zet de scan in samenwerking met Natuur en Milieu Overijssel in en tekent voor de begeleiding.

Ook deelnemen?
Voorwaarde om gebruik te maken van de scan is dat er een lokale vraag is en dat de gemeente betrokken moet worden. Er wordt inzet in tijd vanuit de gemeente en van inwoners verwacht. We kunnen de scan nog op twee plekken kosteloos aanbieden. U kunt uw interesse kenbaar maken door te bellen met (0529) 47 81 80 of te mailen naar info@stimuland.nl. We laten u dan zo snel mogelijk weten of u voor de gratis scan in aanmerking komt.


« Bekijk alle nieuwsberichten