Plannen voor & door jongeren. Hoe dan?!

19 december 2017

Op welke manieren kun je met, voor en door jongeren plannen of visies vormen? Ze na laten denken over de toekomst en ze aanzetten om actie te ondernemen? Laat je inspireren door de kennis en ervaring van Plattelands Jongeren Gelderland (PJG). In het boekje ‘Plannen voor & door jongeren. Hoe dan?!’ deelt PJG, onderdeel van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, twee concrete methoden die in de praktijk goed werken.

De twee methoden zijn in het boekje uitgewerkt in handige stappenplannen. Lekker praktisch: je kunt er meteen mee aan de slag. Je krijgt als lezer ook een aantal nuttige tips voor het betrekken van jongeren. Maar bijvoorbeeld ook over hoe je jongeren uitnodigt en wat de beste manier is om ze te bereiken. Nieuwsgierig geworden? Je leest het boekje via deze link.

Wil jij jongeren ook actiever betrekken?
Wil je meer weten over PJG en de Leefbaarheidsalliantie Gelderland? Of wil je weten wat Stimuland voor jou kan betekenen om jongeren actiever te betrekken bij je plannen? Neem dan contact op met Mirjam Arends via info@stimuland.nl of (0529) 47 81 80.


« Bekijk alle nieuwsberichten