Overijssel investeert in sociale kwaliteit!

25 oktober 2016

Op woensdag 28 september hebben de Provinciale Staten het voorstel Programma Sociale Kwaliteit unaniem aangenomen. Het programma, waarvoor tot en met 2019 bijna 14 miljoen euro beschikbaar is, bestaat uit vier onderdelen: ‘Delen en leren’, ‘Zelfstandig Leven’, ‘Gezond bewegen’ en ‘Overijssels Noaberschap’. Volop kansen dus voor initiatieven in Overijssel. Wij helpen graag bij de verzilvering!

Samen sterk
Op welke wijze het budget voor het Programma Sociale Kwaliteit beschikbaar komt - bijvoorbeeld via projecten, initiatievenregelingen of tenders, is op dit moment nog niet helder. Heb jij een concreet vraagstuk of een mooi project? Wij denken en doen graag mee! Door ons grote en warme netwerk, kunnen wij wellicht aangeven of er andere partijen in de provincie zijn met een vergelijkbaar plan. Dat biedt kansen om samen te werken en over en weer van elkaar leren. Daar wordt jouw plan sterker van.

Neem contact op
Wil je weten of we jouw idee of project verder kunnen brengen? Neem dan contact op met Renske de Man via info@stimuland.nl of (0529) 47 81 80.


« Bekijk alle nieuwsberichten