Masterclass voor agrarische studiegroepen Hardenberg

22 september 2015

Het Platform Plattelandsontwikkeling Hardenberg wil graag in contact komen met agrarische studiegroepen in Hardenberg. Dit met als doel om na te gaan in hoeverre het platform kan bijdragen aan kennisontwikkeling en -uitwisseling. Studiegroepen en/of secretarissen van studiegroepen kunnen zich melden bij Wilco Pasman via info@stimuland.nl of (0529) 47 81 80.

Het platform biedt komende winter een ‘Masterclass voor ondernemers’ aan: een ontmoeting met een (top)ondernemer die openhartig vertelt over zijn bedrijf, visie, werkwijze, keuzes, twijfels en wat hem op de been houdt. De masterclass biedt ruimte om in een besloten, intiemen sfeer, met de ondernemer in gesprek te gaan. U gaat naar huis met verfrissende ideeën en nieuwe inzichten die u in uw rol als ondernemer verder helpen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Masterclass en de mogelijkheden vanuit het Platform Plattelandsontwikkeling Hardenberg kunt u met uw studiegroep contact opnemen met onze collega Wilco Pasman. Dat kan door te mailen naar info@stimuland.nl of door te bellen met (0529) 47 81 80.

 


« Bekijk alle nieuwsberichten