Krachtvoer voor Overijssel: tussenevaluatie Sociale Kwaliteit op 14 juli 2017

22 mei 2017

In 2016 is in samenspel tussen Provinciale Staten, Gedeputeerde Staten en het maatschappelijk veld van gemeenten, lokale initiatiefnemers, ervaringsdeskundigen en professionals gewerkt aan een uitvoeringsprogramma sociale kwaliteit. Tijd voor een tussenevaluatie, en wel op vrijdag 14 juli. De bijeenkomst vindt plaats bij MFA De Belte aan de Zwarteweg 24 in Nieuw Heeten en duurt van 09.30 tot 14.00 uur. Komt u ook?

Onder de noemer ‘Krachtvoer voor Overijssel’ willen we zichtbaar maken aan Statenleden, initiatiefnemers, gemeenten en organisaties wat de opbrengst van het programma sociale kwaliteit tot op heden is, inspiratie bieden, netwerken versterken en bouwstenen verzamelen voor het uitvoeringsprogramma sociale kwaliteit 2018 en 2019.

De mensen in beeld
Martijn van Hese heeft voor deze bijeenkomst een serie korte filmpjes gemaakt. Op zijn eigenwijze wijze brengt hij een aantal initiatiefnemers in beeld, evenals enkele bestuurders, adviseurs en ambtenaren:

  • Wat is sociale kwaliteit en kun dat ook meten?
  • Waar staan we als het gaat over sociale kwaliteit?
  • Waar moet het heen en hoe komen we daar?

Aangevuld met krachtig denkvoer van Nils Roemen (www.nilsroemen.nl) en de opbrengst van ‘100-dagen-luisteren’ genoeg inspiratie om met elkaar over door te praten!

Meld u nu aan
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. U kunt zich aanmelden tot en met 10 juli 2017 via door een mail te sturen naar bijeenkomsten@askoverijssel.nl.


« Bekijk alle nieuwsberichten