Kom naar het ‘Durf te doen festival’ op vrijdag 23 september!

20 september 2016

Aanstaande vrijdag organiseren wij samen met Arcon en De Kracht van Salland het 'Durf te doen festival': een festival, voor, door en over lokale initiatieven. Cabaretier Lebbis (Hans Sibbel), Martijn Dadema (burgemeester van Raalte), Bert Boerman (gedeputeerde provincie Overijssel), Piepschuim (muziek, theater, cabaret – bekend van o.a. Oerol), Ferenc van Damme (communicatie en mediastrateeg bij provincie Overijssel) en John Beckers (bestuurder bij Wij) tekenden voor de hoofdacts en ontmoetingen. Daarnaast vinden er verschillende inspiratiesessies en workshops plaats. Meld je nu alsnog aan en schuif aan bij de ruim 200 deelnemers!

Programma
Naast de hoofdacts en ontmoetingen laten initiatieven tijdens het festival zien hoe ze tot succes kwamen. Welke weerstanden kwamen zij tegen en hoe hebben ze die opgelost? Hoe organiseerden zij draagvlak en financiering? Daarnaast zijn er workshops over hoe lokaal initiatief gefaciliteerd kan worden. Ga in gesprek tijdens een interactieve sessie, bespreek je project met een van de aanwezige fondsen, luister naar een inspirerend betoog, neem deel aan een korte training of ga op werkbezoek. Klik hier voor het totale dagprogramma?

Hoe laat en waar?
Het festival duurt van 10.30 - 21.00 uur en vindt plaats in Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg. Laat je inspireren door de ervaringen en adviezen van pionierende initiatieven, ondernemende gemeenten, financiers en vele betrokken organisaties.

Last minute aanmelden
Je kunt je via deze link last minute aanmelden voor het Durf te doen festival. Je betaalt bij voorinschrijving € 10,-. Zonder voorinschrijving betaal je op de dag zelf aan de kassa € 15,-. Pinbetaling is niet mogelijk, je kunt uitsluitend contant betalen.


« Bekijk alle nieuwsberichten