Kom naar de ‘Europa om de hoek Kijkdagen’ op 13 en 14 mei 2016

22 april 2016

Wilt u weten welke projecten er Europese subsidie ontvangen en wat zij met deze bijdrage doen? Grijp dan uw kans tijdens de ‘Europa om de hoek Kijkdagen’ op 13 en 14 mei aanstaande en neem een uniek kijkje in de keuken  bij een of meerdere projecten bij u in de buurt. De ‘Europa om de hoek Kijkdagen’ worden dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) en andere Europese programma’s.

Overijssel als boegbeeld
Dit jaar kennen de ‘Europa om de hoek Kijkdagen’ een nieuwe opzet waarin elk deelnemend Europees fonds de aandacht concentreert op slechts één boegbeeld. Voor het Plattelandsontwikkelingsprogramma is provincie Overijssel dit jaar gekozen als boegbeeld. En daar zijn wij als speler die op het Overijsselse platteland actief is natuurlijk erg blij mee!

Een uniek kijkje achter de schermen
Veel van de projecten die u op 13 en 14 mei aanstaande kunt bezoeken, zijn normaal gesproken niet toegankelijk voor het grote publiek. Grijp dus uw kans om een uniek kijkje in de keuken te nemen bij een of meerdere projecten bij u in de buurt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de ‘Europa om de hoek Kijkdagen’ of weten welke projecten u kunt bezichtigen? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen.


« Bekijk alle nieuwsberichten