Kom naar de bio-energiedag Oost-Nederland op 27 oktober 2016

20 september 2016

Het bio-energiecluster Oost-Nederland (BEON) organiseert op 27 oktober aanstaande van 09.30 – 17.15 uur op het provinciehuis in Zwolle de bio-energiedag Oost-Nederland. Het thema van deze dag is ‘Verduurzaming van de warmtevoorziening met biomassa’. Stimuland verricht als één van de actieve leden van het cluster ondersteunende werkzaamheden bij de organisatie.
Het ochtenddeel bestaat uit twee excursies. Na de lunch besteden verschillende sprekers plenair aandacht aan invloedrijke ontwikkelingen op het gebied van productie en innovatie van bio-energie. Ook staan zij stil bij de belangrijkste mijlpalen die zijn behaald. Aansluitend vinden er drie parallelsessies plaats.

Voor wie
De bio-energiedag richt zich op markt- en overheidspartijen die graag op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen op het gebied van bio-energie en die geïnteresseerd zijn in wat bedrijven en instellingen in Oost-Nederland te bieden hebben op dit terrein.

Van harte welkom: meld u nu aan
We ontmoeten u graag op 27 oktober vanaf 09.00 uur in het provinciehuis Overijssel in Zwolle. De excursies (naar een houtgestookte en een bio-energie installatie) starten om 09.30 uur. Tijdens de lunch in het provinciehuis vindt er een informatiemarkt plaats met aandacht voor NEO, Energiefonds Overijssel, GEA en activiteiten van bio-energie partijen. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers per excursie en maximaal 150 deelnemers voor het middagprogramma. U kunt zich vanaf eind september aanmelden voor deze bijeenkomst via het aanmeldformulier op de website van BEON.


« Bekijk alle nieuwsberichten