Kennismaking platform Verborgen leed in het buitengebied Hof van Twente, 3 september 2015 in Goor

24 augustus 2015

Bij bedrijfsproblemen, maar bijvoorbeeld ook bij psychische problemen, wacht men in het buitengebied over het algemeen lang met het inschakelen van hulp. In de gemeente Hof van Twente is juist hiervoor een platform in het leven geroepen waar agrariërs, bewoners uit het buitengebied, adviseurs en hulpverleners terecht kunnen om snel passende hulp te organiseren. Vanuit Stimuland maakt Wilco Pasman onderdeel uit van het platform. Op 3 september organiseert het platform een informatiebijeenkomst in de Reggehof in Goor.

Het platform - tot stand gekomen in overleg met de gemeente Hof van Twente - bestaat uit mensen uit de agrarische hoek (LTO afdeling Hof van Twente), adviseurs en hulpverleners. Tijdens een lunchbijeenkomst op 3 september kunt u kennismaken met en informatie krijgen over het platform. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 september 2015 in de Reggehof, De Höfte 5 in Goor. Graag nodigen wij agrarische ondernemers uit om mee te denken over dit onderwerp.
Het programma duurt van 12.15 tot 14.00 uur, inloop vanaf 11.45 uur.
 
Programma
-       Opening door wethouder Pieter van Zwanenburg
-       Bedrijfsproblemen, hoe pakken we dat op? (Wilco Pasman, Stimuland)
-       Psychische problemen, wat doe je eraan? (huisarts of POH-GGZ)
-       Psychosociale problemen en waar komen alle vragen binnen? (Janny Kuiper-van der Leur, Wijkracht)
-       Over het platform en een training voor erfbetreders (Henk Bakker, Mediant)
 
Aanmelden
Om de catering en de beschikbare ruimte goed te kunnen regelen, ontvangen wij uw aanmelding graag voor vrijdag 28 augustus aanstaande. U kunt zich aanmelden bij Jolanda van Coeverden-Hazenkamp via j.vancoeverden@hofvantwente.nl of (0547) 85 85 85.

 


« Bekijk alle nieuwsberichten