Kennis- en netwerkbijeenkomst ‘Participatie op Stoom!’

25 oktober 2016

Op donderdagochtend 8 december 2016 zijn ambtenaren, professionals en experts die beroepsmatig betrokken zijn bij lokale initiatieven in dorpen en stadswijken van harte welkom op de kennis- en netwerkbijeenkomst ‘Participatie op stoom!’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Arcon, de Dorpencoach en Stimuland en vindt van 09.30 – 13.00 uur plaats in het Landgoedcentrum in Vilsteren.

We gaan deze ochtend in snelkookpansessies met verschillende thema’s aan de slag. Je kiest zelf het thema van jouw voorkeur. Wij zorgen voor een compleet ingerichte themakamer, een gespreksleider en een creatief brein in de persoon van een student, kunstenaar, vrijdenker of friskijker. Met elkaar werk je in anderhalf uur de vragen die bij het thema horen, uit tot een recept voor een prachtig gerecht.

Leuk en leerzaam
Na anderhalf uur ‘stomen’ komen we weer samen. Dat is het moment om iedereen te laten proeven van jouw ‘gerecht’. Die proeverij maak je zo aantrekkelijk mogelijk, want het beste plan zou zo maar werkelijkheid kunnen gaan worden! De opzet van de bijeenkomst is speels en creatief, maar bereid je ook voor op een behoorlijke dosis inhoud.

Ben jij erbij?
De komende periode werken we de opzet van de bijeenkomst verder uit. Wil jij te zijner tijd de uitnodiging met het definitieve programma, informatie over de locatie en de themagroepen ontvangen? Stuur dan nu een mailtje naar info@stimuland.nl, dan zorgen we dat je op de mailinglijst komt te staan. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt. Wil je alvast een plaats reserveren? Dat kan eveneens door een mail te sturen naar info@stimuland.nl.


« Bekijk alle nieuwsberichten