Het Durf te doen festival op vrijdag 8 december: ben jij erbij?

27 november 2017

In 2016 bleek het Durf te Doen festival een feestje met ruim 200 deelnemers en zo’n 50 optredens, workshops, trainingen, pitches en veel informele ontmoetingen. Een festival voor, door en over lokaal initiatief. De inspiratie is nog lang niet op. Daarom organiseren we een nieuwe editie op vrijdag 8 december 2017 bij dorpshuis Elckerlyc in Luttenberg. Van harte welkom bij deze winterse variant!

Laat je inspireren
Je kunt weer rekenen op een inspirerende dag waar je met leuke ideeën, een uitgebreid netwerk en frisse energie vandaan komt. De dag is bedoeld voor inwoners, ondernemers, bestuurders en organisaties die zelf een lokaal initiatief hebben opgepakt of daarmee te maken hebben. Over bijvoorbeeld zorg, wonen, energie of noaberschap. Of over de toekomstbestendigheid van je dorpshuis of rol/positie van de dorpsraad in de veranderende samenleving. De meeste sprekers zijn al in beeld, waaronder de Achterhoekse inspirator Linda Commandeur.

Leren van elkaar
Daarnaast zijn er verschillende initiatiefnemers en gemeenten die hun successen en missers met je delen. En we gaan theeleuten met gedeputeerde Bert Boerman. Ook krijg je één-op-één maatwerkadvies in de ‘EHBO-post’, kun je leren hoe je je het best gedraagt vóór een camera, en - ook niet onbelangrijk - er is volop ruimte voor informeel bijpraten bij de fijne foodtrucks. 

Meer weten?
Voor het programma en aanmelding, ga naar www.durftedoenfestival.nl.


« Bekijk alle nieuwsberichten