Filmpje: slim omgaan met sociaal maatschappelijk vastgoed biedt kansen

27 maart 2017

Zet jouw gemeente zich in voor een goed beleid ten aanzien van sociaal maatschappelijk vastgoed, maar kunnen jullie hierbij wel wat inspiratie gebruiken? Verschillende deskundigen, waaronder onze collega Heidi Mensink, vertellen in een filmpje hoe je leegstand van bijvoorbeeld schoolgebouwen, dorpshuizen, sportaccommodaties of multifunctionele voorzieningen tegen kunt gaan. 

In deze dynamische tijd van sociaal maatschappelijke en economische ontwikkelingen, staat het thema 'leegstand' nogal eens op de gemeentelijke agenda. In een filmpje, gemaakt in samenwerking met Arcon, laten we op hoofdlijnen zien dat wanneer op een slimme manier wordt omgegaan met maatschappelijk vastgoed, dit kansen met zich meebrengt waardoor ook kosten en risico's beperkt blijven.

Experts
In het filmpje komen medewerkers van de gemeenten Steenwijkerland, Tubbergen en Borne en adviseurs van Vogelzang & Partners, Sportservice Overijssel en Penta Rho aan het woord. Met dit filmpje willen wij inspiratie en aanknopingspunten bieden om gemeenten verder te helpen.