‘Denken als een burger’ en overige trainingen Huis van Burgerkracht

25 oktober 2016

Bent u ambtenaar en wilt u werken aan de competenties voor de ambtenaar van de toekomst? Ervaart u hoe groot de kloof vaak is tussen overheid en burgers, hoezeer u zich ook inzet? Leer dan van Miranda Mulder hoe het ook kan: samen met de burger op ontdekking in grijs gebied. Op vrijdag 18 november 2016 verzorgt Miranda vanuit het Huis van Burgerkracht de workshop 'Denken als een burger'.

U krijgt van Miranda volop praktische tips en ze staat ook garant voor een gezonde dosis humor. Bekijk dit filmpje om alvast in de stemming te komen. De workshop wordt gegeven in de oude pastorie in Vilsteren. De kosten voor deelname bedragen € 50,- per persoon. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van het Huis van Burgerkracht! Meer weten of meteen inschrijven? Neem contact op met Rianca Evers via info@stimuland.nl of (0529) 47 81 80.

Nieuw: training Overheidsparticipatie
Ook nieuw in het aanbod van het Huis van Burgerkracht is de training Overheidsparticipatie. Deze training bestaat uit twee bijeenkomsten. In de tussenliggende periode voert u een praktijkopdracht waarmee u leert om concreet handen en voeten te geven aan overheidsparticipatie. Rianca Evers van het Huis van Burgerkracht vertelt: “Je ervaart door middel van waargebeurde casussen het verschil tussen en de werking van burgerparticipatie en overheidsparticipatie. Wat werkt wel en wat niet? Waarom is de factor ‘jij’ zo belangrijk in een maatschappij die steeds meer een samenwerkende en meedenkende houding vraagt van de overheid?” Meer weten? Neem contact op met Rianca Evers via info@stimuland.nl of (0529) 47 81 80.

Totale trainingsaanbod
Het Huis van Burgerkracht biedt diverse mogelijkheden op het vlak van training & coaching. De trainers en coaches van het Huis zetten zich in voor het beïnvloeden van persoonlijke vaardigheden en overtuigingen van inwoners, ambtenaren en bestuurders, zodat zij effectiever samen kunnen sturen naar maatschappelijk resultaat. Daarnaast heeft het Huis diverse mogelijkheden voor coaching en intervisie en stelt ze graag een training op maat voor u op. Een overzicht van het totale trainingsaanbod vindt u hier.

Meer informatie
Wilt u meer weten of zoekt u een antwoord op uw specifieke trainingsvraag? Rianca en haar collega’s van het Huis van Burgerkracht komen graag bij u langs om daarover met u te praten. Een mailtje of telefoontje naar info@stimuland.nl of (0529) 47 81 80 is voldoende om een afspraak te maken!


« Bekijk alle nieuwsberichten