#BRUIST: een festival voor Gelderse jongeren

26 maart 2018

Op zaterdag 14 april organiseert de Leefbaarheidsalliantie Gelderland van 13.00 – 18.00 uur in Arnhem het gratis jongerenfestival #BRUIST. Op dit festival is er van alles te zien, te doen en te beleven. Naast een hapje, drankje en goede muziek kun je ook genieten van een markt. Verschillende jongeren presenteren hun initiatief vanuit een stand. Maar ook fondsen, beurzen en de provincie Gelderland kun je hier vinden. En je kunt verschillende workshops bijwonen. Kom je ook?

In de workshops vertellen jongeren over hun initiatief om zo anderen te inspireren. Ook zijn er workshops over praktische zaken om initiatiefnemers te ondersteunen. Denk hierbij aan zaken als fondsen werven, social media, vloggen en creatief denken. Kom ook! Op de website  www.bruistfestival.nl vind je meer informatie.

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland is een samenwerking tussen vier organisaties in opdracht van de Provincie Gelderland. Een van de vier partners is de vereniging Plattelands Jongeren Gelderland (PJG). Medewerkers van Stimuland ondersteunen PJG in de uitvoering.


« Bekijk alle nieuwsberichten