Bijeenkomst ‘Succesvol maatschappelijk vastgoed’

28 mei 2018

Op woensdagavond 12 september organiseert het Ervaringshus een bijeenkomst waarbij het programma wordt afgestemd op actuele vragen. Wilt u ook goede resultaten oogsten binnen uw kulturhus, dorpshuis of multifunctionele voorziening? Het Ervaringshus bekijkt de bedrijfsvoering vanuit verschillende invalshoeken en kan deze helpen versterken.

Wat het Ervaringshus concreet voor u kan betekenen? Denk bijvoorbeeld aan:

  • het (mee)schrijven of actualiseren van de toekomstvisie van uw accommodatie;
  • brainstormen over het beheer en de invulling van uw organisatie (bestuur/vrijwilligers);
  • een check op de exploitatie met advies voor optimalisering;
  • versterken van het gastvriendelijkheidsconcept, waaronder de horeca;
  • afstemming van het communicatiebeleid op uw beoogde doelen en doelgroepen;
  • het dorpsbreed inventariseren van de omgeving (organiseren van accommodatiedialogen).

 

Maatwerk
Maatschappelijk vastgoed vormt als ‘het bruisende hart’ van een dorp of stadsdeel vaak een goede basis voor samenwerking. Tussen welzijn, sport, cultuur, ondernemerschap, horeca en maatschappelijke organisaties. De kruisbestuiving van allerlei mensen en functies zorgt voor ook voor vernieuwing van activiteiten of dienstverlening. Deze ‘centrale ontmoetingsplaats’ heeft vele gezichten en dat maakt dat advies op maat gewenst is. De professionals van het Ervaringshus denken vanuit hun jarenlange ervaring graag mee over de kansen die er voor u liggen om succesvol te (blijven) ondernemen met meerwaarde voor de inwoners van het dorp of de stad.

Mail uw meest dringende vraag
Om de bijeenkomst op woensdagavond 12 september een interactieve invulling te geven en ervoor te zorgen dat de avond aansluit op uw behoefte, vragen wij u om ons uw meest dringende vraag te mailen. Dat kan naar info@ervaringshus.nl. Tip: neem ook eens een kijkje op www.ervaringshus.nl voor meer informatie over wat het Ervaringshus doet en wie er werken.


« Bekijk alle nieuwsberichten