Bijeenkomst ASK Overijssel: Gezond en gelukkig ouder worden - vrijdag 17 november 2017

30 oktober 2017

Hoe word je het veerkrachtigste en vitaalste dorp of buurt? WijzOud in Twente deelt haar ervaringen, dilemma’s en samenwerking uit de praktijk met burgerinitiatieven, dorpsraden, vrijwilligers, professionals, zorgorganisaties en gemeenten tijdens een inspiratiebijeenkomst op vrijdagochtend 17 november. Op het programma staan daarnaast drie interactieve workshops.

De workshops worden verzorgd door Inez Sales, adviseur en gids (Workshop terug naar de kern), prof. Dr. Nardi Steverink, RUG en UMCG (Workshop veerkracht) en dr. Jan S. Jukema, Saxion (Workshop co-creatie). Je kunt aan twee van de drie workshops deelnemen. Klik hier voor de uitnodiging en het programma. Aanmelden kan door een mail te sturen naar bijeenkomsten@askoverijssel.nl.

ASK Overijssel
In de Alliantie Sociale Kwaliteit Overijssel, kortweg ASK) trekken Arcon, OVKK, Sportservice Overijssel en Stimuland nauw met elkaar op. Samen zijn we de aanjager van het Open Netwerk Overijssel. We faciliteren de bijeenkomst en dragen zorg voor (verdere) kennisontwikkeling in het netwerk.

Meer weten?
Wil je weten wat ASK Overijssel voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Lucie Otten via lotten@stimuland.nl of (0529) 47 81 80.

 


« Bekijk alle nieuwsberichten